Lammefrikasse med asparges

Lammefrikasse med asparges

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

2 lammefileter
1 bdt grønne asparges
1 spsk smør, koldt
100 g ærter
4 dl kalvebouillon
1 bdt dild, frisk
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm olivenolie på en pande og steg lammefileterne 5-6 minutter.
Drys med salt og peber. Tag dem op og lad dem hvile indpakket i 5 minutter.
Grønne asparges knækkes, hvor de naturligt knækker og bunden kasseres, da den er trevlet og smager ikke godt. 
Snit dem derpå i mindre stykker. Kom dem i en gryde med kogende kalvebouillon. Lad det simre i 2-3 minutter.
Det kolde smør piskes i saucen lidt ad gangen. Kog den igennem med ærter og hakket dild.
Smag til med salt og peber og anret med skiver af lammefilet.