Lammefilet med harissa og aubergine med tyrkisk brød og spinat
Forberedelses tid:
Antal:
2 personer
Forfatter:
Pernille Bækgaard
Ingredienser:
• 2-4 lammefileter, små
• 1 spsk harissa
• ½ aubergine
• 200 g spinat
• 4 skiver brød
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm lidt olie på en pande og steg kødet indtil det bliver gyldent. Tag kødet fra og krydr med salt og pensl det med Harissa. Steg det i en varm ovn, 180 grader i 12 - 15 minutter, alt efter hvor rosa man ønsker det. Varm lidt olie på en pande og skær auberginen i skiver. Steg skiverne gyldne på begge sider og krydr med salt og peber. Vend spinaten med på panden og rist brødet. Anret med skiver af den stærke lammefilet. Harissa er et stærkt chiliprodukt der er blandet med en masse gode krydderier. Fås på tube eller dåse i de fleste større supermarkeder og indvandrerbutikker.