Laksetatar

Laksetatar

Forberedelses tid:

Antal:

4 personer

Ingredienser:

4 skiver røget laks, fersk
1 gl, lille Cornichoner
2 stk Rødløg
2 stk Æggeblommer
2 spsk creme fraiche 18%
1 gl kaviar, ufarvet
8 stk cherry tomater
Dild
4 stk Brød
4 stk salatblade
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Laksen hakkes fint. Løget hakkes, dog skal der gemmes et par skiver til hver portion. Cornichoner skæres i små stykker. Disse ting blandes og to æggeblommer vendes i massen. Derefter vendes cremefraichen i. Der krydres med salt og peber. På hver af fire tallerkner lægges et stor salatblad i siden, der på lægges sherrytomaterne og laksetataren arrangeres som fire "bøffer" på tallerknerne ovenpå lægges et par løgringe og i disse lægges caviaren og pynt med dild. Der serveres et stykke godt brød til retten efter smag.