Laks med asparges og Shiitakes svampe

Laks med asparges og Shiitakes svampe

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

4 stk laks
8 stk asparges, friske
12 stk shiitakesvampe
4 stk skalotteløg
1/2 dl olivenolie
1 stk citron, fintrevet skal
salt og friskkværnet peber
citrontimian
4 spsk vand

Fremgangsmåde:

Aspargesene flækkes på langs. Shiitake svampene renses og skæres i skiver. Skalotteløgene skæres i skiver.
Asparges, Shiitake svampe og løg kommes i en skål og der tilsættes olivenolie, citronskal, citrontimian, salt og peber og bland det hele godt.

Tag et stykke bagepapir ca. 35 cm og fold det på midten. Læg asparges ca. 1 cm fra folden og kom laksestykket ovenpå.
Fordel til sidst svampe og løg ovenpå laksen. Kom 1 spsk. Vand ind i pakken og luk nu pakken ved at folde bagepapiret med små fold, så pakken bliver hel tæt.

Bag laksepakkerne ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Laksepakkerne klippes op og serveres i papiret med en skive citron til. Pynt evt. med en frisk krydderurt.