Kyllingespyd i yoghurtmarinade

Kyllingespyd i yoghurtmarinade

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

300 g kylling, filet
2 dl yoghurt naturel
2 spsk garam masala
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
salt og peber
2 hvedetortilla
0,25 iceberg salathoved
1 rødløg
1 dl grønne oliven med peber
citronsaft
olivenolie

Fremgangsmåde:

Kyllingefileten klippes i lange strimler og trækkes på træspyd. Yoghurten røres sammen garam masala, olie, hvidløg og salt og peber. Spydene lægges i et dybt fad, og marinaden hældes over. Vendes godt rundt og trækker mindst 30 minutter, gerne længere. Spydene grilles på havegrillen i ca. 10 minutter. Kan alternativt tilberedes på grillpande. Tortillaerne lunes og foldes sammen omkring salat, løg og oliven. Dryp salaten med citronsaft og olivenolie.