Kyllingeoverlår med stegte asparges og romainesalat

Kyllingeoverlår med stegte asparges og romainesalat

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

3 kyllingeoverlår
1 bdt grønne asparges, friske
1 lille romaine salat
1 æggeblomme
2 tsk dijon sennep
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm olivenolie på en pande og steg kyllingestykkerne ca. 14 - 15 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kyllingestykkerne fra og hold dem lune. Rens og snit aspargesene. Rist dem i varm olivenolie 3 - 4 minutter. Krydr med salt. Rør æggeblommen med lidt salt og sennep. Rør olivenolie i lidt efter lidt, indtil det binder. Vend med den rensede romainesalat og de stegte asparges. Server til den sprøde kylling med et godt brød til.