Kyllingemørbrad med couscous og peberfrugt

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 1 bk kyllingemørbrad
• 1 tsk paprika, stærk
• 1 løg
• 1 rød peberfrugt
• 4 tomater
• koriander, frisk
• 150 g couscous
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm lidt olivenolie på en pande og rist kyllingemørbradene 2 minutter. Tilsæt paprika, salt og peber. Rist det sammen og kom løg, peberfrugt og tomater ved. Lad det simre 5 minutter og kom ½ kop vand ved. Lad det simre yderligere 5 minutter og vend retten med frisk koriander. Server med couscous der er kogt efter anvisningen på emballagen og rørt med lidt smør. Stil en skål med smuldret feta og sorte oliven på bordet.