Kyllingelår med indisk aubergineragout

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Birgitte OdgaardIngredienser:
• 4 kyllingeunderlår
• 1 spsk sennepsfrø, hele
• 1 tsk cayenne peber
• olie
• salt og peber
• 1 aubergine
• 3 bagekartoffel
• 2 tomater
• 2 tsk spidskommen
• 2 fed hvidløg
• olie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Kyllingelårene pensles med olie og drysses med salt, peber, cayennepeber og hele sennepsfrø. De steges i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. Kartoflerne skrælles og snittes i 2 X 2 cm tern. Aubergine og tomater snittes ligeledes i tern. Opvarm rigelig olie i en gryde og svits hurtigt presset hvidløg. Tilsæt kartoffeltern og lad dem steg med til de er gyldne, ca. 8 minutter. Tilsæt auberginetern og lad også dem stege gyldne. Tilsidst tilsættes spidskommen, salt, peber og tomattern. Lad retten simre til tomaterne er helt udkogte og har jævnet retten. Ragouten serveres til de lune kyllingelår. Der kan evt. serveres en kold sauce af yoghurt og revet agurk til.