Kyllingefilet i kokosmælk med bønnespirer og chili
Forberedelses tid:
Antal:
2
Forfatter:
Pernille Bækgaard
Ingredienser:
• 2 kylling, filet
• 1 ds kokosmælk
• 1 tsk karry pasta
• 1 tsk gurkemeje
• 1 fintsnittet chili
• 4 stk forårsløg
• 1 bk bønnespirer
• koriander, frisk
• nudler
• olie
• salt
Fremgangsmåde:
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Varm lidt olie på en pande og steg kyllingefileterne på begge sider. Tilsæt kokosmælk, karrypasta og gurkemeje. Lad det koge igennem og tilsæt chili. Lad det simre yderligere 5 minutter. Tilsæt forårsløg og bønnespirer. Når kødet er mørt, tilsættes frisk koriander. Server med kogte nudler.