Kylling på 20 min.

Kylling på 20 min.

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

200 g kylling eller kalkun
100 g porre
appelsin, saft
salt
peber
garam masala

Fremgangsmåde:

Porren rengøres, skæres i tynde skiver og lægges i et ildfast fad - det behøver ikke at blive smurt med olie el.lign., man kan evt. lægge et stykke bagepapir i bunden. Kylling/kalkun skæres i skiver (på tværs af kødfibrene, så bliver det mest mørt) og det lægges over porreskiverne. Appelsinsaften presses over og det hele krydres med salt, peber og garam masala. Retten skal i ovnen ca. 20 min. ved 200 grader. Stegetiden afhænger af hvor stor portionen er,og om der er brugt strimlet kød, så skal det ikke have helt så lang tid. Serveres med feks. kogte ris, ovnkartofler eller pasta, og en gang salat og evt. brød.