Kylling og skinketærte

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
YoumamiIngredienser:
• 1 kylling, kogt
• 1 pk skinke
• 1 bk champignon
• 3 spsk mel
• 2 peberfrugter
• 1.5 dl væde
• 1,5 dl piskefløde
• 1,5 tsk paprika
• salt
• peber
• 1 pk butterdejsplader, frost
Fremgangsmåde:
Kog kyllingen og pil kødet fra. Skær skinken i tern. Lav en tyk sovs af kyllingevandet, piskefløden, paprika og salt og peber. Bland de to udskårne peberfrugter i. Rul dejen ud og læg det i bunden af tærteformen, læg derefter kylling og skinke og sovsen over. Læg et låg af udrullet butterdej ovenpå Sæt tærten i ovnen til at dejen er gylden. Serveres med salat eller tomatsalat. Låget kan pyntes med det sidste butterdej, evt. som en blomst.