Kylling og skinketærte

Kylling og skinketærte

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

1 kylling, kogt
1 pk skinke
1 bk champignon
3 spsk mel
2 peberfrugter
1.5 dl væde
1,5 dl piskefløde
1,5 tsk paprika
salt
peber
1 pk butterdejsplader, frost

Fremgangsmåde:

Kog kyllingen og pil kødet fra. Skær skinken i tern. Lav en tyk sovs af kyllingevandet, piskefløden, paprika og salt og peber. Bland de to udskårne peberfrugter i. Rul dejen ud og læg det i bunden af tærteformen, læg derefter kylling og skinke og sovsen over. Læg et låg af udrullet butterdej ovenpå Sæt tærten i ovnen til at dejen er gylden. Serveres med salat eller tomatsalat. Låget kan pyntes med det sidste butterdej, evt. som en blomst.