Kylling med parmaskinke og ærtemos

Kylling med parmaskinke og ærtemos

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 kylling, bryst
4 skiver, tynde parmaskinke
300 g ærter
4 dl hønse eller kalve bouillon
olivenolie
1 spsk smør
bredbladet persille
0,25 citron, saft
salt og smør

Fremgangsmåde:

Varm en pande og steg kyllingbrysterne med skindsiden nedad, stille og roligt så de ikke brænder på. Når skindet bliver gyldent vendes brysterne og de krydres med salt og peber. Ialt i ca 10 minutter. Tag brysterne fra varmen og fjern skindet. Pak hver ind i to stykker parmaskinke. Læg dem i et smurt fad og bag dem i en varm ovn 180 grader i 10-12 minutter (alt efter hvor store de er) tag dem ud og lad dem hvile lunt i 5 minutter inden servering. Imens lunes ærterne i en gryde med bouillon og lidt salt. Lad det simre i 5 minutter. Mos ærterne groft med en gaffel, rør det sammen med smør og hakket persille og smag til salt og peber. Server til de gode kyllingbryster, evt. med et godt brød eller salat til.