Kylling i wok

Kylling i wok

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

300 g kylling, bryst
0,5 gul peberfrugt
0,5 rød peberfrugt
2 porre
2 fed hvidløg
1-2 spsk olie
0,5 tsk chili, stødt
0,5 tsk karry
1 tsk paprika
2 dl vand
1 dl soja
jasminris

Fremgangsmåde:

Risene kan koges i forvejen eller imens du klargør ingredienserne. Kødet skæres i ½cm tynde skiver, peber frugterne rengøres, kernerne fjernes og de skæres i strimler så tynde som du kan. Porerne deles i 5cm stykker, halveres og skæres også i tynde strimler og skylles der efter i en sigte. Læg dem bagefter på et viskestykke. Hvidløgene pilles og presses eller hakkes fint. Olien varmes i wok eller stege gryde (meget varmt) kødet kommes langsomt i og skal holdes i bevægelse til alle sider har rørt olien; så tilsættes krydderier og der røres lidt igen. Tilsæt grøntsagerne når de er næsten færdige (de må gerne være lidt sprøde) tilsættes hvidløg, bland vand og soya og tilsæt det giv det et øjeblik og server med det samme, gerne i små skåle ris i bunden og kød blandingen oven på.