kylling i kokosmælk med gule ris

kylling i kokosmælk med gule ris

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

500 g kylling
1 ds kokosmælk
2 porrer
1 løg
1 rødløg
3,5 forårsløg
1,5 chili, frisk
1 ds bambusskud, dåse
1 ds hakkede tomater
1 rød peberfrugt
gurkemeje, frisk
salt, karry, paprika
125 g ris
olie
vand

Fremgangsmåde:

Hak forårsløg, alm. løg og chili og svits det af i olien. brun derefter kyllingen i olien. Derefter kommes ca. 1 dl. vand i. kom nu snittede porer, rødløg, rød peber og bambusskud i. Simrer i ca. 3-4 minutter. Herefter kommes kokosmælk og hakkede tomater i. Retten småkoger i ca. 5 min. Der kan evt. kommes fløde i retten også men ikke nødvendigt. Det smages til med salt og evt. frisk kværnet peber. Risene koges samtidig med at retten laves. Riv frisk gurkemeje i risene og de får en flot gul farve. (evt. tag lidt af den friske chili og den røde pebre og kom i risene fint hakket for at give et farvespil) Der kan serveres flutes og peanuts dertil