Kylling i karryflødesauce med rejer og ananas

Kylling i karryflødesauce med rejer og ananas

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

2,5 kyllingebryster
2 spsk olivenolie
1 rødløg
3 forårsløg
1 fed hvidløg
0,5 chili, rød
125 g rejer i lage
0,75 ds ananas
5 dl fløde 13%
0,25 tsk paprika
0,5 tsk karry
0,5 tsk gurkemeje
1 spsk Balsamico eddike
1 spsk citronsaft
1 spsk malibu rom
salt og peber
risblanding

Fremgangsmåde:

Grøntsagerne skæres i små stykker og svitses blanke i olien, hvorefter kyllingen som er skåret i tern gennemsteges. Fløden tilsættes og det simrer i ca. 5 min. Herefter tilsættes krydderierne sammen med eddike, citronsaft og rom. Til sidst tilsættes rejer og ananas og retten småkoger indtil fløden har nået en passende konsistens. Smag til med salt og peber. Risene koges efter kogeanvisning på posen i passende mængde til 4 personer Velbekomme!!