Kylling i hvidvin

Kylling i hvidvin

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

25 g smør
8 kyllingelår, uden skind
4 zittauerløg
4 kviste timian, frisk
1,5 tsk groft salt
friskkværnet peber
3,5 dl hvidvin, tør
1 spsk hvedemel
1 dl piskefløde
Tilbehør
500 g Pasta, frisk
bacon

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingestykkerne på begge sider og tag dem op. Kom løgene i panden og svits dem i ca. 1 min. Tilsæt timian, salt, peber og hvidvin. Rør mel og fløde sammen og hæld det i panden under omrøring. Læg kyllingestykkerne ned i hvidvinssaucen og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 1 time. Smag til. Tip: I stedet for zittauerløg i både kan anvendes pillede, hele, små chalotteløg.