Krydret skinkeschnitzel med røde bønner

Krydret skinkeschnitzel med røde bønner

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

1 skinke schnitzler af inderlår
1 tsk olie
1 hvidløg, fed
1 løg
0,5 tsk chilisauce, stærk
1 tsk ingefær, frisk
0,5 tsk spidskommen
0,5 tsk koriander, stødt
1 dl bouillon
2 tsk tomatpuré
50 g majskerner
0,5 ds kidney bønner
1 spsk piskefløde
0,25 tsk salt
1 knsp peber
Tilbehør
75 g groft brød

Fremgangsmåde:

1. Dup kødet med køkkenrulle og brun det hurtigt på begge sider på en pande i olie ved kraftig varme. 2. Læg kødet til side og svits knust hvidløg, løgringe, chilisauce, finthakket ingefær, spidskommen og koriander i 2 minutter på panden ved god varme. Kom bouillon, tomatpuré, majskerner samt skinkeschnitzlen ved og lad retten simre for svag varme under låg i ca. 5 minutter. Anret kødet på en tallerken. Kom bønner uden saltlage samt piskefløde i retten. Kog op under omrøring og smag til med salt og peber.