Krebinetter af kalvekød med sommergrøntsager og sauce med purløg

Krebinetter af kalvekød med sommergrøntsager og sauce med purløg

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

350 g hakket kalvekød
5 gulerødder
2 porrer
7 kartofler
smør
Sauce
2,5 dl creme fraiche 38%
1 spsk dijonsennep
1 bdt fintsnittet purløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

Form kødet til to krebinetter og steg det i lidt smør indtil det bliver gyldnet og gennemvarmt, ca 4 - 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Kog gulerødderne og porrerne, der er delt i stykker, i en gryde med kogende let saltet vand i 4 - 5 minutter. Kog de pillede kartoflerne i en gryde for sig selv med lidt salt. Sauce: Varm creme fraiche og rør sennep i. Smag til med salt og peber og tilsæt fintsnittet purløg. Server saucen til kødet og de dejlige grøntsager.