Krabbefrikadeller

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
YoumamiIngredienser:
• 2 ds krabbekød
• 1 æggehvide
• 2 spsk citronsaft
• 3,5 spsk mel
• 3 spsk fromage frais
• 1,5 tsk urtesalt
• 0,5 løg
• 1,5 tsk hummerfond
• 1 dl ris, kogte
• 1 spsk dild
• peber, friskkværnet
• dild, frisk
• citron, både
Tilbehør
• Grøn kartoffelsalat
• Brød
Fremgangsmåde:
Krabbekødet drænes for vand og findeles. I en skål røres æggehvide, fromage frais, citronsaft, hummerfond, salt, peber, dild og mel.
Heri blandes først løg, ris og tilsidst krabbekød. lad farsen stå koldt en rum tid og steg derefter i små frikadeller i olivenolie på panden eller i ovn.
Pynt med frisk dild og citronskiver. server varme eller kolde med Grøn kartoffelsalat samt brød
De gør sig godt i til eks. en buffet. Krabbefrikadellerne kan med held tilsættes finthakket laks, rejer eller andet seafood.