Krabbefrikadeller

Krabbefrikadeller

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 ds krabbekød
1 æggehvide
2 spsk citronsaft
3,5 spsk mel
3 spsk fromage frais
1,5 tsk urtesalt
0,5 løg
1,5 tsk hummerfond
1 dl ris, kogte
1 spsk dild
peber, friskkværnet
dild, frisk
citron, både
Tilbehør
Grøn kartoffelsalat
Brød

Fremgangsmåde:

Krabbekødet drænes for vand og findeles. I en skål røres æggehvide, fromage frais, citronsaft, hummerfond, salt, peber, dild og mel.

Heri blandes først løg, ris og tilsidst krabbekød. lad farsen stå koldt en rum tid og steg derefter i små frikadeller i olivenolie på panden eller i ovn.

Pynt med frisk dild og citronskiver. server varme eller kolde med Grøn kartoffelsalat samt brød

De gør sig godt i til eks. en buffet. Krabbefrikadellerne kan med held tilsættes finthakket laks, rejer eller andet seafood.