Krabbe i filodej på salat

Krabbe i filodej på salat

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 ds krabbekød
0,5 citron, saft
salt og peber
purløg
5 pl filodej
salat
olivenolie
balsamico

Fremgangsmåde:

Yndige er de, de små krabbepakker. Skal du bruge dem til en gæstemiddag, så lav dem i forvejen og server dem kolde, det bliver de ikke dårligere af. Blot bør du undgå at pakke dem alt for tæt ind, så kan de nemt blive bløde. I samme forbindelse er det vigtigt at lade krabbekødet dryppe godt af, så bunden af pakkerne ikke bliver snasket. Lad krabbekødet dryppe godt af og rør det med klippet purløg, masser af peber samt salt og lidt citronsaft. Lav små, flade pakker af filodej med krabbefyld, så mange som fyldet tillader. Pensl kanterne godt med vand, så holder pakkerne bedre sammen. Lad pakkerne hvile lidt, inden de steges gyldne og sprøde i "knæhøjt" olivenolie i en sauterpande. Lad pakkerne dryppe af på fedtsugende papir. Fordel lidt plukket salat og hele puløgsstrå på hver tallerken og dryp med olivenolie og balsamico. Læg pakkerne herpå, måske garneret med ekstra citron.