Kogt skinke med bønner og feta

Kogt skinke med bønner og feta

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

5 skiver, tynde kogt skinke
200 g grønne bønner
1 rødløg, fintsnittet
100 g feta
merian, frisk
2 spsk sherryeddike
3 spsk olivenolie
salt og peber
3 skiver toast brød
ost, revet

Fremgangsmåde:

Anret skinken på to tallerkener. Kog bønnerne i kogende letsaltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og mens bønnerne er lune vendes de med løg, smuldret feta, krydderurter, eddike, olivenolie, salt og peber. Vend det hele godt sammen og lad det stå og marinere i 5 minutter. Smør brødskiverne med et tyndt lag smør, drys dem med ost og tørret merian og grill dem kort øverst i en 220 grader varm ovn.