1. Hak løg og hvidløg fint. Skær porre, peberfrugt og gulerødder i meget tynde strimler. Fjern kerner og skillevægge i chilierne og hak dem fint. 2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm 1 tsk olie i en wok, stor pande eller stegegryde ved kraftig varme. Steg kødet ved kraftig varme i 1-11/2 minut. Lad kødet danne skorpe, inden det vendes på panden. Vend det derefter, så det bliver stegt på alle sider. 3. Tag kødet op på en tallerken. 4. Kom 1/2 spsk olie i wokken og steg nu løg, porre, peberfrugt, gulerødder, hvidløg og chili i 2-3 minutter under konstant omrøring. 5. Kom kødet tilbage i wokken og varm det igennem. Smag til med Ketjap manis eller sojasauce samt salt og peber. 6. Serveres med ægnudler kogt efter anvisningen på pakken.