Kinesisk kylling

Kinesisk kylling

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

11 stk kylling
8 spsk olivenolie
16 spsk soja
16 spsk sherry
16 spsk vand
8 spsk brun farin
4 tsk salt
8 fed hvidløg
5 stk ingefær, hel, tørret
2 stk stegeposer.

Fremgangsmåde:

Tø kyllingen op, hvis den er frossen. Kanterne skal være bløde, så stegeposen/poserne ikke punkteres af skarpe hjørner. Mix alle ingredienserne sammen i en skål og hæld det derefter i stegeposen/poserne. Læg kyllingestykkerne ned i posen/poserne med marinaden, klem luften ud af posen/poserne og luk dem. Lad kyllingestykkerne stå i marinaden i mindst 1 time og vend posen/poserne en gang imellem. Jo længere tid det står i marinaden jo bedre smag. Læg stegeposen/poserne på en bradepande. Bind posen/poserne løst, så dampen kan komme ud under stegningen. Klip evt. et lille hul i posen/poserne så dampen kan slippe ud. Kyllingestykkerne steges ved 200 grader på miderste rille i 1 time. Posen/poserne vendes mindst én gang under stegningen. Server med ris og salat og brug marinaden som sauce over risen. Velbekomme.