Kartofler i rød curry

Kartofler i rød curry

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

200 g tofu, fast
olie
0,5 spsk rød karry pasta
150 g gule løg
300 g kartofler
2,5 dl kokosmælk
3 kaffir limeblade
0,5 salatagurk
100 g spinat
hellig basilikum

Fremgangsmåde:

• Pres al væden ud af tofuen, hvis der bruges frisk, og skær den i små tern. Rist dem gyldne i lidt olie i wokken. Læg tofuen til side. Den friturestegte tofu skæres blot i mindre tern. • Varm 2 spsk olie op i wokken.Tilsæt currypastaen og svits den et par minutter. Skær løgene i både og kom dem i. Svits et øjeblik. • Skær kartoflerne i små bjælker Kom dem i wokken og svits dem for rask varme, indtil de er let gyldne.Tilsæt kokosmælk og kaffrlimeblade. Læg låg på wokken og lad retten simre, indtil kartoflerne er møre, 6-8 minutter. • Skær agurken i små tern og kom dem i sammen med spinatbladene.Varm det hele igennem for høj varme og servér drysset med blade af hellig basilikum.