Kartoffeltortilla med chilibeans og jalapenos

Kartoffeltortilla med chilibeans og jalapenos

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

4 æg
1 løg
2 kartofler
0,5 rød peberfrugt
1 tsk cayenne peber
1 fed hvidløg
olie
salt og peber
1 ds kidney bønner i chilisauce
jalapeno
oliven, sorte
chilipasta

Fremgangsmåde:

Løget snittes i tynde ringe og kartoflerne i tynde skiver.Peberfrugten skæres i smalle strimler. Opvarm lidt olie på en pande og steg alle tre dele gyldne ved ikke for høj varme. Tilsæt presset hvidløg. Kartoflerne skal være næsten møre. Æggene piskes sammen med salt, peber og cayennepeber samt evt. lidt mælk. Hæld dette over grøntsagerne og dæk evt. panden med et låg. Steg tortillaen færdig ved middel varme, ca. 10 minutter. Pas på, at bunden ikke branker. Vend den færdige tortilla ud på et fad og server den med de opvarmede bønner i chilisauce, jalapenospebre og sorte oliven. Der kan evt. gives revet ost eller kold creme fraiche til, samt lidt ekstra chilipasta eller tabasco.