Kartoffelsalat med hytteost

Kartoffelsalat med hytteost

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

6 kartofler
1 håndfuld bønner
4 spsk hytteost
1 tsk sennep
1 spsk honning
4 spsk olivenolie
1 chili
1 fed hvidløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

Kartoflerne skrælles og sættes over. Bønnerne koges med kartofler, så de færdige samme tid. Mens kartofler og bønner koger blandes olivenolie med honning, sennep, hakket hvidløg, salt og peber. Hytteost vendes heri. Chili hakkes i fine tynde strimler. Hvis man ikke er til meget stærk mad benyttes kun en halv chili og husk at fjerne kernerne. De kogte kartofler skæres i kvarte. Bønnerne ser bedst ud, hvis de er hele. Begge dele vendes i den forberedte blanding. Den hakkede chili drysses over og retten serveres lun. Hvis man ønsker det, kan den også serveres kold. Den er god til frikadeller, stegt kylling eller kalkun eller bøffer.