Kartoffelsalat med frisk spinat og pilselv-rejer

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Birgitte OdgaardIngredienser:
• 7 kartofler
• 1 håndfuld spinatblade, friske
• 2 forårsløg
• 600 g rejer med skal
• dild, frisk
• 2 dl creme fraiche 18%
• 1 spsk pesto
• salt og peber
• brød
Fremgangsmåde:
Kartoflerne skæres i mindre stykker og blandes med de hele, rensede spinatblade. Snit forårsløgene i skrå skiver og bland dem i salaten. Rejerne kan enten pilles nu og vendes i salaten, eller serveres separat, så hver person piller sine egne. Creme fraichen røres med pesto, samt måske lidt salt og peber. Dekorer salaten med frisk dild, drys med salt og peber og dryp evt. med lidt olivenolie.
Server dressingen separat.
Husk sevietter, hvis rejerne skal pilles ved bordet.
Retten serveres med ristet brød eller flute.