karrykål

karrykål

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

1 hvidkål
10 gulerødder
3 løg
5 porrer
10 kartofler
4 spsk olie
3 tsk karry
1 tsk salt
1 tsk peber
500 g hakket oksekød
200 g bacon, tern

Fremgangsmåde:

Gulerødderne skræller og skæres i skiver, hvidkålshovedet snittes, løggene pilles og skæres i tern, porrene rengøres og snittes i skiver, katofflerne skrælles og skæres i skiver. Kom olie i en gryde kom derefter karry i og svits det godt, kom oksekødet i sammen med baconen og brun det godt, kom hvidkålen, kartoffler, gulerødder, løg og porrer i og lad det koge op. Rør i det i hele tiden så at det ikke brænder på, kom salt og peber i. Lad retten små-snurre under låg i ca. en time rør jævnligt i det . Server det sammen med en god skive brød til. Det er en opskrift der er nemt at gå til og den smager himlensk, selv min søn der ikke kan lide hvidkål spiser denne ret.