Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager

Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

500 g hakket svinekød
1 løg
1 spsk rasp
1,5 spsk kapers
0,5 tsk salt
0,25 tsk peber
1 spsk mel
Kinesiske grøntsager
1 kinakål
1 spsk olie
1 peberfrugt
250 g champignon
1 spsk soja
salt og peber
Tilbehør
løse ris
groft brød

Fremgangsmåde:

1. Pil løget og hak det fint. Rør kødet med løg, rasp, kapers, salt og peber. Form det til 4 krebinetter, ca. 1 1/2 cm. tykke. Vend krebinetterne i mel lige inden stegningen. Brun dem 1 minut på hver side på panden i fedtstoffet. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side.

2. Skyl kålen og snit den i ca. 2 cm brede strimler. Flæk peberfrugten og fjern kernerne, skær den i smalle strimler. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Varm olien i en gryde og svits kålen 2-3 minutter ved god varme. Tilsæt peberfrugt, champignon, soja, salt og peber. Lad grøntsagerne simre 4-5 minutter uden låg.