Kanin stegt som vildt

Kanin stegt som vildt

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

1 stk kanin
8 stk bacon, skiver
0,5 liter fløde
1 dl ribssaft
1 dl fløde
50 g smør
0,5 dl mel
400 g kartofler
salt og peber
kulør

Fremgangsmåde:

Du tager kaninen og skærer den ud i ca 10 stykker, lægger den i et smurt ovnfast fad, drysser med lidt salt og peber. Læg derefter baconskiver ud over kaninen og hæld fløden over. Fadet stilles nu ind i en forvarmet ovn på ca. 200 grader, i ca 1-1½ time.

Til kaninen tilbedes der også kogte kartofler og vildtsovs: Smørret smeltes i en gryde, der hældes lidt mel over så det bliver en melbolle. Ribssaften (ribsgele kan også bruges) hældes over melbollen og der piskes godt. Sovsen jævnes med kartoffelvand og fløde. Sovsen smages til med salt og peber og gives lidt kulør.