Kalveschnitzel med løgkompot

Kalveschnitzel med løgkompot

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 kalveschitzel
2 rødløg, pillet
2 dl kalvebouillon
2 tsk dijonsennep
1 dl fløde
salvie, frisk
0,5 citron
smør
salt og peber
salat

Fremgangsmåde:

Varm lidt smør på en pande og steg kødet 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra panden og hold det lunt 5 minutter. Varm lidt mere smør på panden og sauter løg der er snittede fra rod mod top. Lad løgene sautere stille og roligt 3 - 5 minutter. Tilsæt bouillon og kog det igennem. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber. Lad det simre yderligere 2 - 3 minutter og tilsæt salvie. Server det til kødet evt med en frisk sprød salat.