Kalveroastbeef med svamperagout

Kalveroastbeef med svamperagout

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 kalveroastbeef
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
200 g svampe
1 dl kalve eller hønsebouillon
1 dl piskefløde
1 bdt, lille bredbladet persille
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Læg kødet i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Steg det i en varm ovn ved 200 grader i 15 - 20 minutter. Tag det ud og lad det hvile mindst 5 minutter inden udskæring. Varm lidt olie på en pande og rist fintsnittede løg og hvidløg indtil det bliver gyldent. Tilsæt bouillon og lad det simre 5 minutter. Tilsæt fløde og persille. Kog det igennem og krydr med salt og peber. Server til tynde skiver af kødet evt. med kogte kartofler eller en frisk salat til. Gem evt. rester af kødet til madpakken eller en god gang biksemad dagen efter.