Franco Benussi og Reinhardt Hess og Sabine Sälzer.
Ingredienser:
• 750 g kalvesmåkød uden ben
• 2 stilke bladselleri
• 1 gulerod
• 500 g kartofler, faste
• 300 g tomater
• 300 g zucchini, små
• 1 tsk rosmarin, frisk
• 1 løg
• 2 fed hvidløg
• 5 spsk olivenolie
• 1 1/4 dl hvidvin, tør
• ca. 1 1/4 dl bouillon, varm
• salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
1 Kalvekødet skæres i små terninger. Selleristilkene, gulerod, løg og hvidløg hakkes fint. Kartoflerne skrælles og skæres i små terninger. 2 Olien varmes i en stor gryde. Kødstykkerne lægges portionsvis i den varme olie og steges kraftigt under omrøring. De hakkede grønsager blandes i og steges med i kort tid. Hvidvin og bouillon hældes ved, 1 tsk. rosmarin drysses over og kartoflerne tilsættes. Det hele skal småsnurre under låg. 3 Tomaterne skoldes, flås, udkernes, hakkes groft og blandes i. Der krydres godt med salt og peber og koges i ca. 15 min., til kartoflerne er næsten møre. 4 Zucchinierne vaskes og skæres i ½ cm tykke skiver. De tilsættes retten, der koger færdig i 10 min. En sommerlig ragout, der kan laves i mange variationer med sæsonens grønsager.