Kalveculotte med pomme røsti

Kalveculotte med pomme røsti

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

1 kalveculotte
5,5 bagekartofler
2 rødløg
8 sommerløg
4 dl kalvebouillon
1 spsk smør
estragon, frisk
salt og peber

Fremgangsmåde:

Krydr kødet og steg det i en varm ovn, 250 grader i 10 minutter. Skru ned på 200 grader og steg det videre i 20 minutter. Tag kødet ud og lad det hvile lunt i 15 minutter. Snit kartoflerne fint og rist dem sammen med snittede rødløg i lidt varm olivenolie. Krydr med salt og peber. Pres kartoflerne sammen så det bliver til en tæt “kartoflepandekage”. Når den bliver gylden på den ene side vendes den og steges på den anden side. Bag den færdig i en varm ovn, 200 grader i 12 - 15 minutter. Steg sommerløg på en pande i lidt varm olivenolie. Tilsæt bouillon. Når det koger piskes smør og snittet estragon i. Server til tynde skiver af kødet med pomme røsti.