Kalveculotte med limesauce

Kalveculotte med limesauce

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

1 kalveculotte
2 lime, saft
4 æggeblommer
150 g kogende smør
500 g kartofler, små
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Steg kødet i en varm ovn, 250 grader i 5 minutter. Krydr med salt og peber og skru ned på 200 grader og steg kødet videre i 35 minutter. Tag kødet ud og lad det hvile lunt i 15 minutter inden udskæring. Vend kartoflerne med olivenolie og groft salt og steg dem sammen med kødet. Kom lime saft i en blender og blend med æggeblommer, salt og peber. Varm smørret lige til koge punktet og kom det lidt efter lidt i blenderen. Kom saucen tilbage i gryden og lun den, under konstant omrøring. Den må endelig ikke koge, da den vil skille. Server til tynde skiver af kødet og kartoflerne med en frisk salat og et godt glas vin til.