Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Birgitte OdgaardIngredienser:
• 2 kalkun schnitzel
• 0,5 pk flødeost naturel
• 0,5 dl kartoffelchips
• dild, frisk
• 3 dl ærter (frost)
• 2 skalotteløg
• 1 spsk flødeost naturel
• salt og peber
• kartofler
• olie
Fremgangsmåde:
Rør den halve pakke flødeost med knuste chips og friskklippet dild. Brun kalkunschnitzlerne kort i olie på panden. Drys dem med salt og peber og læg dem i et ildfast fad. Fordel ostemassen ligeligt på schnitzlerne og stil dem i en 220 grader varm ovn til overfladen er gylden, ca. 15 minutter. Kog ærter og kvarte skalotteløg i saltet vand i ca. 8 minutter. Blend dem med en stavblender eller brug food processoren. Tilsæt lidt af kogevandet mens der blendes, men pas på, at pureen ikke bliver for flydende. Pureen varmes igennem i gryden og røres med flødeost og en del friskkværnet peber. Tjek, om der skal tilsættes mere salt. Pureen serveres til schnitzlerne sammen med fx kogte katofler, vendt med dildkviste.