Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure

Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 kalkun schnitzel
0,5 pk flødeost naturel
0,5 dl kartoffelchips
dild, frisk
3 dl ærter (frost)
2 skalotteløg
1 spsk flødeost naturel
salt og peber
kartofler
olie

Fremgangsmåde:

Rør den halve pakke flødeost med knuste chips og friskklippet dild. Brun kalkunschnitzlerne kort i olie på panden. Drys dem med salt og peber og læg dem i et ildfast fad. Fordel ostemassen ligeligt på schnitzlerne og stil dem i en 220 grader varm ovn til overfladen er gylden, ca. 15 minutter. Kog ærter og kvarte skalotteløg i saltet vand i ca. 8 minutter. Blend dem med en stavblender eller brug food processoren. Tilsæt lidt af kogevandet mens der blendes, men pas på, at pureen ikke bliver for flydende. Pureen varmes igennem i gryden og røres med flødeost og en del friskkværnet peber. Tjek, om der skal tilsættes mere salt. Pureen serveres til schnitzlerne sammen med fx kogte katofler, vendt med dildkviste.