Kalkunschnitzler med parmesanrasp og gremolata

Kalkunschnitzler med parmesanrasp og gremolata

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 kalkun schnitzel
rasp
1 dl fintrevet parmesan
salt og peber
paprika
1 æg
1 citron, skal
2 fed hvidløg, presset
0,5 bdt bredbladet persille
200 g pasta, penne
parmesan ost, revet
kapers

Fremgangsmåde:

Kalkunschnitzlerne lægges på et stort skærebrædt og bankes flade med en kødhammer. Bland en dyb tallerken med rasp med fintrevet parmesan, paprika, salt og peber. Vend først schnitzlerne i sammenpisket æg, dernæst i raspblandingen. Steg dem gyldne på begge sider i olie på en tefalpande. Den revne citronskal røres sammen med meget finthakket persille og pressede hvidløgsfed. Top blandingen op på schnitzlerne og server dem med friskkogt pasta, vendt med parmesanflager og evt. en spsk kapers.