Kalkun i gul karry med grønne bønner og forårsløg

Kalkun i gul karry med grønne bønner og forårsløg

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 kalkun schnitzel
1 spsk gul karry pasta
0,5 bk grønne bønner
4 forårsløg
2 fed hvidløg
--------------------
2,5 dl basmati ris
kokosmel
koriander, frisk

Fremgangsmåde:

Det lidt tamme kalkunkød bliver noget mere interessant, når det kombineres med en hot karrypasta og sprøde grøntsager. Vend risene med kokosmel og giv evt. mangochutney til retten. Kan også laves med kyllingekød eller store rejer. Snit kalkunkødet i ensartede tern. Sørg for, at det er tørt. Nip bønnerne og snit dem evt. midt over. Snit løgene i 2-3 cm stykker. Skær hvidløget i tynde skiver. Opvarm lidt olie på en stor pande eller i en wok. Steg kødet godt gyldent og sprødt på alle sider. Tilsæt hvidløg, løg og bønner og steg det med i nogle minutter under kraftig omrøring. Tilsæt karrypastaen, men læs på glasset hvor stærkt det er, det varierer fra mærke til mærke. Kom evt. lidt væde ved. Kog risene efter anvisningen på emballagen. Vend de færdige ris med et par spsk kokosmel og måske en smørklat. Giv mangochutney til retten, hvis du har. der kan evt. pyntes med hele strå af purløg. Eller lidt strimlet forårsløg.