Kalkun Gryde

Kalkun Gryde

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

400 g kalkunkød, strimler
1 Grøn peber
1 ds ananas, skiver
3 dl Kogt Jasmin ris
2 fed hvidløg
Karry
salt
Peber
Olie

Fremgangsmåde:

Start med at lave en marinade, bestående af olie, presset hvidløg, karry, salt og peber. Kom det strimlet kalkunkød i og stil det koldt i min. 1 time.

Kog risen med 5 dl. vand, i 20 min. på lavt blus og med låg.

Vask og rens peber frugten og skær den i tern.

Hæld væden fra Annanas og skær dem i tern.

Varm din Work godt op, og hæld kalkunkødet i sammen med marinaden.

Når kødet er stegt ( tager kun ca. 5 min ) lader du peberet svitse med, og kort efter risen. Risen må gerne stege hårdt med i nogle min. før du til sidst kommer annanas tern i.

Retten steges færdig i et par min. og serveres med Tazikki eller blot en let salat. Ønskes retten stærkere, kan man varierer det med karryén og evt. 1 Chili, skåret i små stykker.