Kød og frugt gryde

Kød og frugt gryde

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

250 g svinekam
1 stk krydderurtebuket
3 stk jalapeno
1 stk løg
500 g flåede tomater
4 stk frugter
1 spsk sukker
Lidt salt
eddike

Fremgangsmåde:

Kom kødet i en gryde med vand (så det dækker), sammen med krydderurtebuketten og salt. Lad det småkoge til kødet er mørt. Si suppen og skær kødet i skiver.

Hak chili og løg fint sammen og sauter det sammen med de flåede tomater. Tilsæt suppen og lad det småkoge i ca. 15 min.

Skær frugterne ud( æbler, pærer, ananas, mango) og kom dem i sammen med kødet, hvorefter det koger 3-5 min. Bouillon, sukker og evt. lidt eddike tilsættes, hvorefter det hele koger et par min. mere. Serveres rygende varmt sammen med ostetortillas.