Jettes lette slanke-guf

Jettes lette slanke-guf

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

500 g skinkekød, tern
75 g skinke, røget
1 kg kartofler
200 g gulerødder
200 g rodfrugt
2 stk løg
salt og peber

Fremgangsmåde:

Løg hakkes fint og brunes. Kødet brunes. Begge dele kommes i et ildfast fad. Kartoflerne, gulerødder og anden rodfrugt skrabes/skrælles, skæres i tern ca. 2x2 cm og blandes med kød og løg i det ildfaste fad. Skinken skæres i stykker og blandes i. Der lægges låg på fadet eller lægges folie over og det sættes i ovnen ved 200 grader. Lad det passe sig selv i 1 time eller 1½ og det er guf. Serveres med en salat af sommerhvidkål (uden dressing) og et godt brød. Eventuelle rester kan næste dag opvarmes - og det er ikke blevet ringere!