Jettes lette slanke-guf

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
YoumamiIngredienser:
• 500 g skinkekød, tern
• 75 g skinke, røget
• 1 kg kartofler
• 200 g gulerødder
• 200 g rodfrugt
• 2 stk løg
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Løg hakkes fint og brunes. Kødet brunes. Begge dele kommes i et ildfast fad. Kartoflerne, gulerødder og anden rodfrugt skrabes/skrælles, skæres i tern ca. 2x2 cm og blandes med kød og løg i det ildfaste fad. Skinken skæres i stykker og blandes i. Der lægges låg på fadet eller lægges folie over og det sættes i ovnen ved 200 grader. Lad det passe sig selv i 1 time eller 1½ og det er guf. Serveres med en salat af sommerhvidkål (uden dressing) og et godt brød. Eventuelle rester kan næste dag opvarmes - og det er ikke blevet ringere!