Japansk svine-sauté med ingefær

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
YoumamiIngredienser:
• 500 g skinke, strimler
• 2 spsk olie
Marinade
• 1 spsk ingefær
• 1 dl sojasauce
• 2 spsk farin
• 2 spsk sherry, tør
• 1 ds bambusskud
• stilke blegselleri
• 1 squash
• 2 porrer
• salt og peber
Tilbehør
• løse ris
Fremgangsmåde:
1. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Riv ingefær og rør marinaden sammen. Rens de friske grøntsager og snit dem fint. Skær bambusskuddene i strimler. Varm olien i en stegegryde eller wok. Brun kødstrimlerne ad to gange ved kraftig varme.
2. Lad kødet danne skorpe, før det vendes. Kødet steges 1-1,5 minut. Tag kødet op. Svits porrer og selleri ved god varme i ca. 2 minutter under konstant omrøring. Læg squash og bambussk ud i gryden og svits 1 minut mere. Læg kødet i gryden og hæld marinaden over. Lad retten koge nogle få minutter under låg. Smag retten til.