Japansk skinkeschnitzel

Japansk skinkeschnitzel

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 skinke schnitzler af inderlår
1 spsk olie
Marinerede peberfrugter
2 rød peberfrugt
2 spsk Teriyakisauce
1 tsk sesamfrø
Grøntsager
1 chili, rød
250 g savoykål
2,5 dl bouillon
1 spsk Teriyakisauce
salt og peber
Tilbehør
250 g ægnudler

Fremgangsmåde:

1. Skyl peberfrugterne og rens dem for stilke og kerner. Stil peberfrugterne under grillen i ovnen eller i en varm ovn på 275 grader i ca. 10 minutter til skallen bliver næsten sort og kan pilles af.

2. Skinkeschnitzlerne duppes med køkkenrulle. Skær dem i 1 cm tykke strimler på tværs og drys med peber. Savoykålen skylles og midterstænglen fjernes på hvert blad. Skær bladene ud i mindre stykker. Skyl chilien og fjern stilken og kernerne. Skær den i små tynde strimler. Pil skallen af peberfrugterne og skær dem i tynde strimler. Hæld Teriyakisauce på strimlerne og drys med sesamfrø.

3. Kom olien i en pande og varm den op ved kraftig varme. Brun kødet på alle sider, 2 minutter i alt. Tilsæt kålen, chilien og bouillonen og lad det simre uden låg i ca. 4 minutter. Smag til med Teriyakisauce og salt.