Italienske kødboller med citron og spaghetti

Italienske kødboller med citron og spaghetti

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

350 g hakket skinkekød
1 æg
2 spsk rasp
1 tsk citron, skal
2 spsk parmesan ost, revet
1 fed hvidløg
0,5 tsk oregano
olivenolie
salt og peber
200 g spaghetti
1 bdt rucola salat
35 g smør
salt og peber

Fremgangsmåde:

Det hakkede skinkekød røres sejt med salt. Dernæst tilsættes æg, rasp, revet ost og citronskal, samt krydderier og presset hvidløg. Rør det sammen til en fast fars og tril små kødboller på størrelse med valnødder. Kødbollerne gennemsteges i olivenolie på en stor pande. Tag dem op og hold dem varme. Smelt smørret på den samme pande (så du får glæde af kødsaften) og sauter kort den rensede og grofthakkede rucolasalat. Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen og vend den sammen med rucolaen. Tilsæt lidt havsalt og rigeligt friskkværnet peber. Server til de varme kødboller, og husk at stille en skål friskrevet parmesan på bordet.