Italienske kødboller

Italienske kødboller

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

0,5 kg hakket svinekød
1 tsk salt
1,5 dl rasp
1 løg
1 fed hvidløg
1 æg
1 knsp peber
1 spsk pizzakrydderi
0,5 dl parmesan ost, revet
2 dl vand
25 g smør
Tilbehør
pasta blandet med pesto
tomatsauce
pitabrød
salat

Fremgangsmåde:

1. Rør kødet sammen med salt. Tilsæt rasp, finthakket eller revet løg, finthakket hvidløg, æg, peber, pizzakrydderi og parmesanost. Rør vandet i lidt ad gangen og lad farsen hvile ca. 15 minutter i køleskab. Steg kødbollerne ad to gange. Kom halvdelen af smørret på en pande og lad det blive gyldent. Form farsen med en dessertske og brun kødbollerne på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og lad kødbollerne stege færdig i ca. 5 minutter. Tør panden af med køkkenrulle og steg den anden halvdel.