Indisk curry med kål og kartofler serveret med naan

Indisk curry med kål og kartofler serveret med naan

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

0,5 spidskål
2 bagekartoffel
0,5 ds kidney bønner
8 cherry tomater
2 tsk spidskommen, stødt
1 tsk nigellafrø
1 tsk sennepsfrø, hele
2 fed hvidløg
0,5 tsk chilipeber
naanbrød
yoghurt naturel

Fremgangsmåde:

Naan er flade, indiske pandebrød, krydret med hvidløg eller de sorte, aromatiske nigellafrø. De er lidt svære at lave selv, så glad blev jeg, da jeg så at man faktisk kan købe dem i Føtex! Køb en bunke næste gang lejligheden byder sig, de holder sig glimrende i fryseren. Smager også forrygende til en drink eller en kraftigt krydret suppe. Skræl kartoflerne og snit dem i 1X1 cm tern. Snit kålet i strimler. Lad bønnerne dryppe af. Opvarm lidt olie i en stor sauterpande og svits alle krydderierne og hvidl øget. Tilsæt først kartoffeltern og lad dem stege med i ca. 10 minutter. Kom så kålen i gryden og lad den svitse med et par minutter. Tilsæt ca. ½ dl vand, måske lidt mere. De sidste minutter af tilberedningstiden kommes bønner og tomater i panden. Curryen serveres med lune naanbrød og lidt kold yoghurt naturel.