Hvidkålspizza

Hvidkålspizza

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

500 g hvidkål, kogt, hakket
500 g hakket oksekød, magert
2 tsk salt
4 tomater
50 g bladselleri
50 g peberfrugter
1,5 fed hvidløg
2 tsk pasta krydderi
2 spsk sirup
Bacon i tern
    ost, revet

Fremgangsmåde:

Oksekød og salt æltes godt igennem. Farsen fordeles i et ildfast fad på ca. 25 cm i diameter. Dem optøede kål fordeles ud over farsen. Tomat, bladselleri, peber, hvidløg, pastakrydderi og sirup blandes godt og fordeles over hvidkålen. Bacon og/eller ost fordeles til sidst. Bages i forvarmet ovn ved 200 c i ca. 40 min. Serveringsforslag: Hovedret: Hvidkålspizza med agurk og røde peberfrugter samt grøn salat eller kogte bønner samt gulerodsboller. Frokost/forret: Hvidkålspizza med agurk og røde peberfrugter samt en skive lyst brød. Vegetarret: I stedet for en bund af oksekød kan der anvendes en almindelig pizzabund.