Hvidkålskroketter

Hvidkålskroketter

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

500 g hvidkål, kogt, hakket
600 g hakket flæsk, mager
5 spsk mel
1 løg
1 tsk salt
peber
Rasp

Fremgangsmåde:

Hvidkålen tøes op og blandes med kødet, ingredienserne tilsættes og farsen røres til den er fast, tilsæt evt. mere mel. Farsen formes til kroketter i passende størrelser og rulles i rasp, hvorefter de steges på panden.

 

Serveringsforslag: Hvidkålskroketter med kogte eller revne gulerødder, kartofler og smørsovs.

Frokostret: Hvidkålskroketter med tomat og agurkeskiver samt flûtes, lav dertil en tomatdressing.

Ta`selv bordet: Hvidkålskroketter med ærter og majs samt en dresssing med purløg/persille.

Madpakke: 1 hvidkålskroket, 1 skolerugbrød, stave af gulerod og agurk.