Husets fiskesuppe

Husets fiskesuppe

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

3 fed hvidløg
2 hele zittauerløg
1 ds hakkede tomater
1,5 l vand
2 fiskebouillon, terning
3,5 dl piskefløde
1 spsk karry, kinesisk, rød
400 g torsk, filet
200 g rejer

Fremgangsmåde:

Hvidløg hakkes fint, zittauerløg skæres i medium tern, svitses i olie uden at tage farve. Tomater, vand og bouillonterninger tilsættes. Koges op så terningerne opløses. Karry og fløde tilsættes. Simrer i ca. ½ time. Smages til med Salt & Peber og evt. et nip sukker (hvis tomaterne ikke har den fornødne sødme). Så tilsættes torsk udskåret i mundrette stykker og når suppen koger igen, tages gryden fra varmen og rejerne tilsættes. Serveres med brød (eller forkogt pasta som hældes i suppen).