Honningglaseret kalkunschnitzel med fennikelsalat

Honningglaseret kalkunschnitzel med fennikelsalat

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 kalkun schnitzel
1 spsk honning
salt og peber
smør
---------------------------
1 fennikel
1 æble
0,5 dl valnødder
----------------------
0,5 dl vindruekerneolie
3 spsk æbleeddike
1 tsk dijon sennep
0,5 appelsin, saft
salt og peber
------------------
risblanding

Fremgangsmåde:

Snit fennikel og æble så tyndt som muligt og vend det sammen med den sammenpiskede dressing og de hakkede nødder. Steg schnitzlerne i smør på panden til de er gyldne og gennemstegte, ca. 12 minutter. Hæld honningen over og vend dem et par gange. Drys med salt og peber. Server dem med salaten og evt. en risblandingen med vilde ris. Hvis du ønsker lidt sauce, kan panden koges af med lidt vand og æbleeddike. Og en snert hvidløg.